vloer

onze vloerder, 'den Etienne' (toffe gast !!!), wees me op het feit dat er zo'n 15 pakken vloer voor de benedenverdieping teveel waren. 15 dozen @ 2,78st/m² is wel serieus teveel.

Ik bel naar de vloerenboer om te vragen wat en hoe (zij hadden de hoeveelheden berekend). De verkopen wist me leuk te vertellen dat het dikke pech was en dat wij verantwoordelijk waren voor de hoeveelheden die werden besteld. "We hebben samen de zaak berekend dus moest u het op dat moment maar gezien hebben". Hé afgejabberde berenlul, gij had wel het plan EN het rekenmachine EN de meetlat in uw pollen... "Jamaar wij doen dat enkel als dienst naar onze klanten toe, je kunt daar dus niet blindelings op vertrouwen" Je hebt er dus met je klak naar gesmeten!!! " Dat zou ik niet zeggen..." Maar ik zeg het wel : JE HEBT ER MET JE KLAK NAAR GESMETEN !!!!

Toen ik vroeg of ik den baas mocht spreken zei hij me dat die persoon niet te bereiken was. Toen ik de naam van de baas vroeg zei de verkoper: "Die persoon gaat u toch nooit aan de lijn krijgen" WABLIEF !!!!!
Als je ooit een wandelende reclame voor geboortebeperking ziet, wees dan zeker dat het die verkoper is.
Ondertussen heeft onze vloerder al het een en het ander besproken met de baas van die tent en ik krijg toch het meeste van mijn centen terug. Zaterdag of vrijdag ga ik de tegels terug brengen en nog eens een woordje spreken met die verkoper... den achterlijken aap. Ik zal die tegels eens breken op zijne fretter !!!!
Sorry voor het taalgebruik maar ik word daar zo pissig van hé...GGGGGRRRRRRRRRRR.
Voila se, dat is nu ook weer even van mijn systeem. Nu kunnen we weer verder met de rest.
Vandaag de waterverachter gaan halen.
De vloer is ook al geplaatst. 2 dagen werk....
Nu de plinten nog en maandag/dinsdag beginnen ze aan de mozaiek in de badkamer.