tuinhuis



Gisteren samen met mijn vader het tuinhuis in elkaar gestoken. Amaai, dat was wel even puzzelen. Maar het resultaat is toch mooi.
Hier en daar een schoonheidsfoutje maar dat fixen we later wel.
Hoogst waarschijnlijk gaan de het tuinhuis in dezelfde kleur verven als de voor en achter(zij)deur.
Vandaag heb ik nog de hoeken aan het tuinhuis gezet + een diba aan de onderkant bevestigd en een klein padje gemaakt zodat we niet met moddervoeten komen te zitten als we even iets uit het tuinhuis moeten gaan halen.

Van den Aveve heb ik ook de uitslag van het grondonderzoek gekregen. Nu weet ik perfect wat ik moet doen om een mooi gazon te krijgen binnen enkele maanden. De aanplanting van de beukenhaag zal nog even wachten tot het einde van dit jaar. Dan heeft de grond voldoende voedingstoffen opgenomen en vermijden we dat een hoop planten sterven. Het zand dat je nu in de tuin ziet is 'gewassen zand'. Door dit met de aarde te mengen gaan we een betere afwatering krijgen. Zodra ik kan frezen we dit allemaal diep onder. Leggen we de tuin een beetje waterpas en strooien we mengeling van de nodige kaka en pipi van koeien. Ik ben heel blij dat dat in korrelvorm bestaat. Het zou nogal een zicht zijn dat ik daar met mijn gietertje koeiezeik sta uit te gieten ;-)